Sunday, 11 December 2011

yummy :)

In the name of Allah the Most Gracious and The Most Merciful


alhamdulillah..hehe.kenyang gilo ! tau kenapa?haa..sbb ak makan bnyk lah..tapi yang bez nya sebab ak  makan prosperity..prosperity..prosperity!!

akirnya stelah lama menunggu..yelah.burger prosperity Mcd tu pun bukannya ada sepanjang masa.nak dekat raya2 cina ni ja dia nak ada pun.so, peluang ni mna boleh dilepaskan..korang pun mesti tau kan betapa sedapnya prosperity nih..daging lembu yang disalut sos lada hitam yang boleh menggugat selera aku.haha.

naseblah kan ak ada abang yang 'penyayang' = = " hoho..so dengan hanya melalui drive-thru dan mengotakan janjinya..akirnya dapat juga ak makan burger yang paling hebat ni.kekekeke..makan kat umah pun njoy apa ! suka2 ati ja ley mkn.comot pun xpe..comot equal to comell.huhuhu








HAHAHA.kau ada? next time nk makan lagi..sampai abes offer dia.kekeke :D






"yang memahami"

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

Toink.toink.toink.toink
nak mula pun xtau mcm mana.ni ceta pasal org yg rapat dengan ak lah..ak pun baru ja kawan ngn dia setahun setengah  macam tu..kitorg share sumalah..sedih ka hepy ka..apa2 je lah.kiranya dia tu 'peneman' aku yang terbaik lah. i mean tersangat baik..sepanjang kwn ngn dia ada jugak lah salah fhm ..tu pun disebabkan orang lain..tp lepas incident tu kitorg dh xde masam2 muka lagi.

tapi sekarang dia mcm ada masalah.nilah 1st tyme dia xceta masalah dia dekat ak..bila tnya dia ckp satu hari nanti ak akan tahu n dia akan beritahu.bila dia dh ckp cmtu xkn nak paksa2 lagi kan..act dia senirik pun xtwu apa yg dia fikirkan sebabkan bnyak sgt yg dia fikir n dia senirik pun mungkin xfaham dgn diri apa yg dh jadi dekat diri dia.

xpelah.sebagai 'peneman' aku akan tggu bila dia akan cerita kt ak.ak nk tggu  jugak wlaupun akau xtau bila dia nk ceta kt ak.

mood :sentimental ;( saboo je lahh...












Wednesday, 7 December 2011

believe

 In the name of Allah The Most Gtracious and The Most Merciful


Believe in yourself...
In the power you have...
To control your own life day by day....

Believe in the strength....
That you have deep inside....
will help you show the way....

Believe in tomorrow....
And what it will bring....
Llet a hopeful heart carry you through....

For things will work out if you trust....
And believe there's no limit to....
What you can do...










believe in me.ahaks ;)


Saturday, 3 December 2011

current situation :(

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful




i am strong enough ! yeahhh !




Wednesday, 30 November 2011

end of the year

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful


its already DECEMBER.byebye NOVEMBER !

dah ujung taon dah..cepat tak cepat masa berlalu..dan yang paling penting next year ak dah 20 tahun ok...
dua puluh.huhu..habeslah dah lah zaman belasan tahun ak..kena jadik orang matang lah sket pasni..dh kena bsedia jadi mak orang haha =.=  *ok.sumpah xlawak.


apa2 pun.welcome DECEMBER...kena pastikan sisa-sisa 2011 ni berakhir dengan penuh keindahan ^_^


p/s : korang penah dgr x 'YEAR END SALE'.hahaha.inilah masanya ! :)))

Tuesday, 29 November 2011

prewedding

 In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

ermm..sekarang ni banyak btol org yg wat pre wedding kan..tak kesahlah tgkap gamba ke wat video ke or apa2je lah.pre wedding ni actually berkongsi kisah2 percintaan sebelum perkahwinan..lebih kurang mcm tu lah..pada firasat aku.haha.

artis2 malaysia pun dh banyak yang buat temasuklah orang2 kebanyakan macam kita ni pun..pre wedding ni nt boleh lah nt tnjuk dlm slide show masa hari wedding tu kan..brulah nmpak mcm romantik plus sweet sweet skett..hehe

so masa lapang ni ak banyak gak lah bukak utube tgok vdeo2 yang best..n salah satunya PRE WEDDING nilah..memang cute habes lah.. *tetiba rasa mcm nk wt video pre wedding gak lah tyme ak nanti.lalalalala~*

tak rugi lah ak sibok sibok tengok video pre wedding ni..tmbh2 artis punyalah kan..alolo cute giler kott..sesetengah je lah..tapi mostly kiut kott =.=  erk? apalah ak ckp ni.ok.abaikan.

so..jadi..tengoklah a few pre wedding yg ak rasa macam best plus kiut plus sweet sangatt..ni apa yg ak rasa lah..hoho.so..jadi..so.. kita enjoy ! layannn~

tomok & ayu



deqwan & dalili michelle



 sweet kan?? *wink *wink

Monday, 28 November 2011

kongsi lah

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful


shared everything with ur love ones ;)








Friday, 25 November 2011

btol jugak nih..

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

Bila belum bersedia melangkah lebih jauh dengan seseorang, cukup cintai ia dalam diam ...
Karena diammu adalah salah satu bukti cintamu padanya ...
Kau ingin memuliakan dia, dengan tidak mengajaknya menjalin hubungan yang terlarang,
Kau tak mau merosak kesucian dan penjagaan hatinya..
Karena diammu memuliakan kesucian diri dan hatimu..
Menghindarkan dirimu dari hal-hal yang akan merusak izzah dan iffahmu ..
Karena diammu bukti kesetiaanmu padanya ..
Karena mungkin saja orang yang kau cinta adalah juga orang yang telah ALLAH swt pilihkan untukmu ...
Ingatkah kalian tentang kisah Fatimah dan Ali??
Yang keduanya saling memendam apa yang mereka rasakan ...
Tapi pada akhirnya mereka dipertemukan dalam ikatan suci nan indah ....
Karena dalam diammu tersimpan kekuatan ... kekuatan harapan ...
Hingga mungkin saja Allah akan membuat harapan itu menjadi nyata hingga cintamu yang diam itu dapat berbicara dalam kehidupan nyata ...
Bukankah Allah tak akan pernah memutuskan harapan hamba yang berharap pada-Nya??
Dan jika memang 'Cinta Dalam Diammu'  itu tak memiliki kesempatan untuk berbicara di dunia nyata, biarkan ia tetap diam ...
Jika dia memang bukan milikmu, Allah, melalui waktu akan menghapus 'Cinta Dalam Diammu' itu dengan memberi rasa yang lebih indah dan orang yang tepat ...
Biarkan 'Cinta Dalam Diammu'  itu menjadi memori tersendiri dan sudut hatimu menjadi rahsia antara kau dengan Sang Pemilik hatimu ...
Cintailah ia dalam diam, dari kejauhan, dengan kesederhanaan dan keikhlasan...
Ketika cinta kini hadir tidaklah untuk Yang Maha Mengetahui saat secercah rasa tidak lagi tercipta untuk Yang Maha Pencipta izinkanlah hati bertanya untuk siapa ia muncul dengan tiba-tiba...mungkinkah dengan ridha-Nya atau hanya mengundang murka-Nya...
Jika benar cinta itu karena Allah maka biarkanlah ia mengalir mengikuti aliran Allah karena hakikatnya ia berhulu dari Allahmaka ia pun berhilir hanya kepada Allah..
" Dan segala sesuatu Kami ciptakan berpasang-pasangan supaya kamu mengingat kebesaran Allah ." (QS. Adz Dzariyat:49)
" Dan kawinkanlah orang-orang yang sendirian diantara kamu, dan orang-orang yang layak (berkawin) dari hamba-hamba sahayamu yang lelaki dan hamba-hamba sahayamu yang perempuan. Jika mereka miskin Allah akan memampukan mereka dengan kurnia-Nya. Dan Allah Maha luas(pemberian-Nya) lagi Maha Mengetahui. " (QS. An Nuur: 32)
" Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya diantaramu rasa kasih dan sayang. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda bagi kaum yang berfikir. "  (QS. Ar-Ruum:21)
Tapi jika memang kelemahan masih nyata dipelupuk mata maka bersabarlah... berdo'alah... berpuasalah...
" Wahai kaum pemuda, siapa saja diantara kamu yang sudah sanggup untuk menikah, maka menikahlah, sesungguhnya menikah itu memelihara mata, dan memelihara kemaluan, maka bila diantara kamu belum sanggup untuk menikah, berpuasalah, karena ssungguhnya puasa tersebut sebagai penahannya " (Hadist) "
" Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk. " (QS. Al Israa' :32)
Cukup cintai ia dalam diam...
bukan karena membenci hadirnya.. .tapi menjaga kesuciannya bukan karena menghindari dunia... tapi meraih surga-Nya bukan karena lemah untuk menghadapinya.. .tapi menguatkan jiwa dari godaan syaitan yang begitu halus dan menyelusup..
Cukup cintai ia dari kejauhan...
karena hadirmu tiada kan mampu menjauhkannya dari cobaan karena hadirmu hanya akan menggoyahkan iman dan ketenangan karena hadirmu mungkin saja akan membawa kenelangsaan hati-hati yang terjaga...
Cukup cintai ia dengan kesederhanaan...
memupuknya hanya akan menambah penderitaan menumbuhkan harapan hanya akan mengundang kekecewaan mengharapkan balasan hanya akan membumbui kebahagiaan para syaitan...
Maka cintailah ia dengan keikhlasan...
karena tentu kisah Fatimah dan Ali bin Abi Thalib diingini oleh hati... tapi sanggupkah jika semua berakhir seperti sejarah cinta Salman Al Farisi...?
"...boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui. " (QS. AlBaqarah:216) "
" Wanita-wanita yang keji adalah untuk laki-laki yang keji, dan laki-laki yang keji adalah buat wanita-wanita yang keji (pula), dan wanita-wanita yang baik adalah untuk laki-laki yang baik dan laki-laki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik (pula). Mereka (yang dituduh) itu bersih dari apa yang dituduhkan oleh mereka (yang menuduh itu). Bagi mereka ampunan dan rezki yang mulia (surga)" (QS.An Nuur:26) "
Cukup cintai ia dalam diam dari kejauhan dengan kesederhanaan dan keikhlasan...
karena tiada yang tahu rencana Tuhan... mungkin saja rasa ini ujian yang akan melapuk atau membeku dengan perlahan karena hati ini begitu mudah untuk dibolak-balikan... serahkankan rasa yang tiada sanggup dijadikan halal itu pada Yang Memberi dan Memilikinya biarkan ia yang mengatur semuanya hingga keindahan itu datang pada waktunya...
" Barangsiapa menjaga kehormatan orang lain, pasti kehormatan dirinya akan terjaga. " (Umar bin Khattab ra.)

p/s : syyhhh.syyhhh.kita diam diam dah lah ek.semoga segala urusan dpermudahkan.aminn !

Thursday, 24 November 2011

be happy ;)

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful



go away sadness ! ;)





donut ;)

 In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

donut tu memang sedap.i mean sedap gler lah walaupun mmg bolee menggemukkan =.= huhu

penah dengar J.Co Donnut n Coffee.haaa..sebelum2 ni ak penah try Big Apple jekk
tapi kali ni ak dapat makan donut dekat J.Co tuu..
untunglah ak sbb abang ak yang belanjaa..wuhuuu..bahagia !

tadaaa...


nmpak sedap kan.perasan tak satu donut dh hilang.haha.abaikan =.=

lepas ni bolee lah makan donut J.Co ni lagi.selamat mencuba !! ;)



-the end-



favourite hobby !

 In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

yeayy ! cuti sekolah dah bermula.HAHA.. opkos lah aku xcited kan..sebab aku pun cuti jugak *wink *wink

budak sekolah cuti bakal chekgu pun kena cuti lah.heaven btol jadi chekgu ni.hoho

tapi bila lama2 cuti = bosan..jadik untuk menghilangkan bosan tuu..kita kenalah manfaat waktu lapang tu dgn sepenuhnya..wahh ! hehe

benda yang mmg dh lama bsarang dalam pala otak ak ni sejak blom cuti lagi ialah...
SHOPPING !

ok.ak mmg xcited bila dpt shopping ni.sebab ni mmg feveret ak..tak kesah lah orang ckp buang duet ke apa ke..janji ak puas !puas ! puas ! weee~ :D


so.kemarin.rabu.ak ngn kengkawan apa lg..lps dh plan apa suma cukup..lastly kitorg decide nk g shopping..
diorg tu pun kaki shopping mcm ak jugak.
macam2 lah kitorg beli.tp xyah cakap lah kn..sbb tkot xcukup nak senarai..haha.punya tamak !

apa2 pun.kitorg sangat njoy n hepy aritu ! sorilah ek.xde gmbaa..HAHA.next time okehhh ;)

c u soon ;D

Wednesday, 9 November 2011

;D

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful




sayasukadia.noktah.

Monday, 24 October 2011

jatuh chenta lagi ! :D

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

ouh mcm mana nak mula ek..HAHA.saya sangat bahagia.taw kenapa?haha..sebab saya dah jatuh chenta lagi..
kali ni memang minat giler r..semua pasal dia aku carik..
habis ak geledah nak tawu pasal kehidupan dia
dahlah hensem..swett lagi..adoiyaiii...cayaq ati cek ni! haisyyy !


buah hati pengarang jantung ! <3

HYUN BIN !!



comel gilerr !! ^_^

lesung pipit mahal *0*

saranghae <3



i'll be waiting 4 u !! 

wish u all the best in military service
 ( 7/3/2011 - 6/12/2012) 
see u next year !!

Saturday, 15 October 2011

hmm...

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful





sayapenatsangathariini.sekian =.='





Friday, 14 October 2011

rasa macam nak lompat :D

In the name of Allah the Most Gracious and The Most Merciful






TQVM !

i'll ingat your kebaikan hee :) peace ! 





Thursday, 13 October 2011

huhu ;(

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

 cek kelapaq nak makan ni semua ! uwaaa :'(


NASI KANDAQQQQ ! nyumm ! nyumm !


PASEMBOQQQ ! :))

amek ! pilih lah nak hat mana satu.kekekeke

char koew teow ! yummy !

terbaekk ! :D


ohh tolonglah cepat masa berlalu..lg seminggu ja lg nk cuti..nak balik mkn benda2 ni suma..huhu






Monday, 10 October 2011

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
lagu cinta kita bermula
dari mata turun ke jiwa
dari teman menjadi cinta
dan berjanji untuk setia
sehidup semati kita
menjanji kan bahagia
untuk kita berdua selamanya

hmmm----
hoo---
lalala----
hmmm---

jangan engkau jangan pergi
jangan tinggal ku sendiri
jangan tinggal kan carta hati

kau janji kan bahagia
ku janji kau tak terluka
teruslah berada di carta hati kita

lala---
hooo---
lala---
hmmm--


mood : lalallalalalalalallalalalal :D :D :D *hepy sensorg.xkesahlah. :))




Saturday, 8 October 2011

bila BUHSAN ! =.='

In the name of Allah the Most Gracious and The Most Merciful


wif nijaa :)

wif abby ! :)


me ! wakaka :D










PRESCHOOL TEACHER-TO-BE !!

LOVE THEM ! <3

Friday, 7 October 2011

together we had fun ! :D

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

hujung minggu memang bosan ! sangat sangat bosan ! untunglah arini ada latihan tuk amali next week..kitorg satu kelas *xsemua yang ada buat latihan hoki maen bola tampar n 2.4 ! huhu *bangga.bangga. :D
Awal2 lagi dah bangun..pkul 7 setengah camtu kitorg satu aras dah mula g padang..1st sekali lari dulu lah kan..dapatlah dalam beberapa pusingan..HAHA *xley mention..ngeee* dh puas buat padang tu macam padang senirik..kitorang pun stat practice hoki..yag diajar oleh one of my classmate INCIK FIRUS KAMAL..wahaha..bgos jugak ada player hoki lam kelas kitorg..then dh puas hoki kitorang g maen bola tampar pulak..kt padang tu bising ngan kitorang jek..dh xhirau alam sekeliling...cg prasekolah memang camtu..i meant teacher-to-be lah..hoho..

then..dh penat maen2 mesti r lapar tahap nak mati kn..kitorg pun decide g POKPENG..kedai depan maktab yang paling femes skali sebab murah..duk citu ak pun melantak mee goreng+nugget+milo ais=rm3.00..murah kan? kt kafe pun blom tentu ley dapat cmtu..kenyang dia xyah cakap r..mee tu penuh satu pinggan..berbaloibaloibaloi !

pastu..dtglah part yg paling best iaitu curik buah pelam@mangga@pauh@pelang..kuikuikui..tapi bukanlah curik pun..amek jeeee..haha..daripada xdak org amek..baek kitorg amek..kn?kn?kn?dengan semangatnya semua org berusaha dengan keras untuk amek buah mangga tu amek seberapa banyak yang boleh..yeaahh!!


mujur ada org tinggi ! haha


chia paling semangat sekali ! wahaha

tada.ready to be eat !


sedap kan?kan?kan?
conclusionnya..kami sangat hepy ari ni ! sebabb dpt hilangkan bosan dapat kuarkan peluh dpt mkn kt kdai pokpeng dpt mkn manggA..superb !! :DD






Wednesday, 5 October 2011

peneman saya ! :)

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

already forgiving you......
so........






be kind ! be sincere ! :)
lalalalalallala~



Monday, 3 October 2011

macam best ! :)


CARE MUDAH UNTUK KAWIN TANPA PERLU BERKAPEL
Korang tanye:

“Habis nanti macam mana nak cari isteri?”
Aku jawab:
Apesal jauh sgt ko pikir nih? Berserah pada Allah sbb Dia Maha Mengetahui
...
Telah ditentukan di LuhMahfuz siapa jodoh kaw la!
Sampai masa sampai waktu, siapa di hatimu dia jua jodohmu (hah cun tak ayat aku)

Korang tanye:

“Bukan kita kena USAHA ke?”
Aku jawab:

memanglah kena usaha
tak akan la aku nak duduk rumah tunggu orang minang aku pulak! aku laki!
tapi COUPLE tu bkn usaha utk kawen! tu usaha utk puaskan nafsu!
baik kumpul duit, persiapkan diri dgn tanggungjawab, tuntut ilmu utk bersedia jadi AYAH
Dah cukup sume~
pergilah meminang seseorang yang berkenan di hati
Korang tanye:

“Nanti kena REJECT macam mana?”
Aku jawab:
dah nak REJECT..so?
kalau ko kapel pun lepas tu pompuan tu sebenarnya tak suke ko pon..ko dpt fizikal dia jer, bkn hati dia
fikir positif lah! Allah taw apa yg terbaik utk ko..lol

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئاً وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئاً وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ (البقرة: 216)

"Diwajibkan atas kamu berperang, padahal berperang itu adalah sesuatu yang kamu benci. Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu me-nyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui." (Al-Baqarah: 216)
kita kenalah REDHA dengan ketentuanNYA
Asal nak kapel? takut kehilangan? cit, cuak! gentleman sikit la wei

Korang tanye:

“Kalau dah berkenan di hati macam mana?”
Aku jawab:
Lagi senang kerja. Siapkan sume, da masuk u keja ada duit, ilmu penuh di dada~Masuk Minang
Lama sangat nak tunggu kerja? Kalo korang love dia betul2 berapa tahun pun no problem la wei
simpan jer dalam hati kalo korang suke kat someone..cuba test berpa lama korang leh suka kat bdk tu?
maybe perasaan korang tu just ACCIDENTALLY CRUSH only~
ada byk yg lagi baik kat depan tu nanti..lol #_#

Korang tanye:
Orang lain kapel, lepas da berapa tahun kahwin..OK jer!
Aku jawab:
Sebelum tu meh sini aku nak ketok kepala ko kasi pikir sikit!
Cuba pikir, maybe diorang dapat mendirikan rumah tangga, dapat baby comey
Tapi cuba ko pikir betul2...agak2 dosa diorang sebelum diorang kahwin tu terhapus camtu je ker?
Maybe diorang da kahwin, da berjaya la kan
tapi diorang takkan dpt padamkan hakikat yg sebelum diorang kawen diorang bergelumang dgn nafsu
Antara org yg kawen tanpa kapel dgn org yg kapel pastu kawen
ko rasa yang mana lebih mulia? Lu pikir la sendirik! haha

Korang tanye:
“Eleh~ budget ko baik sangat arr? Ramai jer yang couple. Bahagia jer aku tgk.”
Aku jawab:

Habis? Ko ada masalah? Berani ker ko gado ngan aku? menarik gak!
Aku sampaikan ilmu yg org bagi kat ak..korang nak ikut ke tak korang pun yer hal!
dan tetaplah memberi peringatan, kerana sesungguhnya peringatan itu bermanfaat bagi orang-orang yang beriman.” (az-Zariyat: 55)

Korang tanye:
Alamak brader, kubur masing2 lain2..ko kisah apa!
Aku jawab:
Sebab kubur lain2 la aku nak selamatkan ko siap2 kat dunia ni..kat dalam kubur nanti ko jerit melalak pon aku tak boley nak tolong da..lol @_@

Korang tanye:

“Mak & ayah restu lah.”
Aku jawab:
Memanglah mak bapak ko restu, tapi ada ko pikir restu Allah?
agak2 Allah redha ker ko berhubungan sebelum ada ikatan yg sah ea? hurm

Kepada yang agak2 terasa tu..jangan marah dulu, marah tu dtg dari ego, ego tu sebahagian dari nafsu
Ego selalu buat manusia nampak dia sorang jer yang betul, walaupun dia sendiri taw dia salah
Maybe ada yg rasa "impossible aku nak berubah" xpe, xsalah takut dgn diri sendiri, perlahan2..yang penting dapat berubah..biar lambat asal selamat!

uwaa :'(

In the name of Allah The Most Gracoius and The Most Merciful


mintak2 lah dijauhkan ! amin !

Sunday, 2 October 2011

remember our parents !

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

Hak-hak yang wajib dilaksanakan semasa orang tua masih hidup.

1. Mentaati mereka selama tidak mendurhakai Allah.
2. Berbakti dan merendahkan diri di hadapan kedua orang tua.
3. Merendahkan diri di hadapan keduanya.
4. Berbicara dengan lembut di hadapan mereka.
5. Menyediakan makanan untuk mereka.
6. Meminta izin kepada mereka sebelum berjihad dan pergu untuk urusan lainnya.
7. Mendahulukan berbakti kepada ibu daripada ayah.


" Redha Allah bergantung kepada redha kedua ibu bapa dan 
marah Allah bergantung kepada marah kedua ibu bapa "



Friday, 30 September 2011

hari toa :)

In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

 ok arini bufday clasmate aku yang tchenta..hehe..bukan seorang tapi dua orang..haha..tapi naseb lah bufday diorang bukan ari kuliah..so xley r nk wt macam2 kt diorang berdua ni kan..pape pun wish both of u HAPPY BIRTHDAY AND MAY GOD BLESS  YOU !

 name : freda laleng jok
birthdate : 30/9/1991 *dah 20tahun..haha :p
my wish 4 u : jgn selalu wt cute !
                    jgn malas2..haha
                    jadi kawan sy smpai bila2

ingat cute lah tu? haha :p


ameklah..nak sgt HELLO KITTY kan? ngegehgehgehgeh :p









name : hanafi chia
birthdate : 30/9/1992*baru 19thun..xa kta sama..haha
my wish 4 u : cukup2 lah wat cute tuu..haha
                     all the best in ur life


yang ni buat2 cute..haha :p
nah..amek ni sebijik mcm muka hang..CUTE MONKEY ! ngehngehngeh

HAPPY BIRTHDAY FREDA LALENG JOK AND HANAFI CHIA :)